RTSH Sport Live

Gosip

Kukoc flet për Rodman: Më duheshin 7 ditë për të marrë veten nga festat e tij

Kukoc flet për Rodman: Më duheshin 7 ditë për të marrë veten nga festat e tij

Dennis Rodman ishte një nga shtyllat e Chicago Bulls në vitet e arta, nën udhëheqjen e Michael Jordan dhe Phil Jackson. Por [...]

06/11/2020 | Gosip