RTSH Sport Live

Gjermani

Bayern-Flick, lamtumirë me ‘manita’: Lewa mund Gerd Müller

Bayern-Flick, lamtumirë me ‘manita’: Lewa mund Gerd Müller

Dita e fundit e Bundesligës përfundon me fitoret e Bayern dhe Dortmund, të cilat respektivisht kapërcejnë Ausgburg (5-2, [...]

22/05/2021 | Gjermani