RTSH Sport Live

Basketboll

NBA, arrihet marrëveshja, fillon më 22 dhjetor

NBA, arrihet marrëveshja, fillon më 22 dhjetor

Sezoni i ri në NBA nis më 22 dhjetor (me kampe stërvitore të hapura nga 1 dhjetori), sezoni i rregullt me ​​72 gara dhe një [...]

05/11/2020 | Basketboll