RTSH Sport Live

Tenis, Julia Goerges njofton tërheqjen në moshën 31-vjeçare

  • 23/10/2020
  • |
  • Sporte të tjera
Tenis, Julia Goerges njofton tërheqjen në moshën 31-vjeçare

Gjermania Julia Goerges, ish-Top 10 në botë, njoftoi lamtumirën e saj me botën e tenisit në moshën 31 vjeç. Ndeshja e saj e fundit ishtekur luajti në raundin e dytë të Roland Garros, duke humbur ndaj bashkatdhetares Laura Siegemund. Tenistja, ish-Top 10 në botë, largohet nga numri 45 në renditjen ËTA: “Unë po ju shkruaj, sepse jam gati të përshëndetem me ju. Kur fillova të luaj në moshën 5 vjeç, nuk e kasha menduar kurrë se do të bënim një rrugë kaq të gjatë së bashku. Ju më keni dhënë kaq shumë emocione gjatë rrugëtimit tonë dhe ju falënderoj për gjithçka që më keni treguar dhe më keni mësuar”.