RTSH Sport Live

NBA, nis puna për sezonin e ri

  • 28/10/2020
  • |
  • Basketboll
NBA, nis puna për sezonin e ri

18 nëntori është dita kur do të kryhet drafti për lojtarët e rinj në NBA, ndërsa dy ditë më vonë pritet të startojë dhe merkato e lojtarëve të lirë. Kjo do të thotë se puna për sezonin e ri ka filluar të hedhë piketat e para.

Të gjithë janë të bindur se sezoni i ri do të nisë më 22 dhjetor, kjo do të thotë se skuadrat do të nisin përgatitjet që më 1 dhjetor.