RTSH Sport Live

Cristiano Ronaldo ndryshon pamjen

  • 21/10/2020
  • |
  • Gosip
Cristiano Ronaldo ndryshon pamjen

Etika e punës ka qenë gjithmonë një nga cilësitë e tij, mbase sekreti i talentit të tij. Dhe Cristiano Ronaldo nuk ndalon stërvitjen as në karantinë. Kampioni i Juventusit mezi pret të kthehet dhe të rikuperojë kohën e kaluar larg fushës, ai madje ka ndryshuar edhe pamjen. Në Instagram ai tregoi veten të qeshur dhe të qethur në stërvitjen e zakonshme ditore në rezidencën e Torinos. Ushtrime në biçikletë, në ritmin e vallëzimit, me një puthje kushtuar ndjekësve të tij: “Suksesi në jetë nuk matet me atë që merrni, por me pengesat që kapërceni”.

Ndërkohë, është gjithmonë në pritje për të parë nëse do të jetë në gjendje të jetë pjesë e 22 lojtarëve për sfidën e madhe, Juventus-Barcelona, ​​të planifikuar në Allianz të mërkurën e ardhshme. Do të ketë nevojë për negativitet tamponi. Protokolli i UEFA përcakton që një lojtar duhet të jetë negativ të paktën shtatë ditë para ditës së ndeshjes.