RTSH Sport Live

“E HËNA SPORTIVE”, ora 18:00 në RTSH HD

  • 15/02/2021
  • |
  • Emisione
“E HËNA SPORTIVE”, ora 18:00 në RTSH HD

Bora ndali futbollin në Kategorinë e Parë.

Erzeni fiton dhe i largohet vendeve të fundit. Tafili tregon Besën e tijë

Volejbolli zbret në parket

Kombëtarja e basketbollit në misionin e fundit

Kuq e zinjtë e skive në prag Botërori

Gjithçka sot në emisionin “E HËNA SPORTIVE”, ora 18:00 në RTSH HD

Në drejtimin e Alban Hasanit

Të ftuar: Alsid Tafili, Artan Karapici,  Ermal Kuka, Albens Vokopola, Arben Sako, Afrim Bilali dhe Elvis Toçi