RTSH Sport Live

Angli

Kane larg nga Tottenham, edhe nëse kthehet Pochettino

Kane larg nga Tottenham, edhe nëse kthehet Pochettino

Harry Kane nuk ndryshon mendjen, ai dëshiron të largohet nga Tottenham këtë verë dhe as kthimi i mundshëm i Mauricio [...]

01/06/2021 | Angli