RTSH Sport Live

MotoGp, Valentino Rossi: Në Le Mans të ecim më shpejt

  • 11/05/2021
  • |
  • Moto GP
MotoGp, Valentino Rossi: Në Le Mans të ecim më shpejt
“Është një pistë fantastike,  më pëlqen shumë, ka kontroll të mirë dhe ritëm të fortë, është një pistë vërtet e bukur”.

“Pa dyshim që këtë fundjavë dua të jem më i fortë, të krijoj pozicione dhe të jem më i shpejtë se fundjava e kaluar në Jerez”.

Valentino Rossi foli përpara Grand Prix të Francës, raundi i pestë i sezonit MotoGP. Doktori, i cili është i ndikuar nga një fillim i keq i sezonit, në të cilin la shenjë vetëm një herë (në Katar), dëshiron të ndryshojë kursin për të provuar, të paktën pjesërisht, për të shpëtuar vitin”.

"Vitin e kaluar isha i fortë në pistë të thatë në Le Mans, isha i shpejtë dhe kisha një ritëm të mirë gare, por filloi të binte shi pak para garës dhe unë u përplasa në kthesën e parë - shtoi ai. Është një pistë fantastike,  më pëlqen shumë, ka kontroll të mirë dhe ritëm të fortë, është një pistë vërtet e bukur”.

“Shpresojmë të jemi në gjendje të bëjmë mirë që nga FP1. Ne patëm një provë të mirë javën e kaluar në Jerez, ku ishim në gjendje të përmirësonim disa aspekte dhe shpresoj që kjo të shfaqet edhe në Le Mans”